Pàgines

dimecres, 6 de juny del 2012

INICIATIVA LEGISLATIVA POPULAR


L'Ajuntament de les Franqueses es vesteix de groc. Podeu veure que els de l'esquerra, LFI i PSC porten les nostres samarretes. Els del centre i la dreta, no. Per cert, veig que la regidora d'educació, que està a la dreta del pare, va de vermell. Voldrà dir alguna cosa?

 El  mateix dia que ens vam manifestar a la plaça de l'Ajuntament, es va aprovar aquesta moció per unanimitat: (notícia i foto treta de la web de l'Ajuntament).

Moció del PSC i LFI per donar suport a la Iniciativa de Legislativa Popular per la regulació de la dació en pagament, paralització dels desnonaments i el lloguer social

El portaveu de LFI, Rafael Bernabé va manifestar que des de l’Ajuntament s’ha de donar suport a la iniciativa perquè “la problemàtica per a les famílies que no poden pagar un pis i es queden amb un deute de per vida les deixa en risc d’exclusió social". La moció es va aprovar per unanimitat.

El passat 17 de maig es va organitzar una xerrada-debat a Bellavista sobre el tema i van parlar gent de la Plataforma afectats per la hipoteca.

Podeu veure el vídeo aquí: Vides hipotecades

Desde Les Franqueses es mou recolzem totalment aquesta iniciativa i us recomanem que veieu el discurs de l'Ada Colau.

Discurs censurat per TV3 de la Plat. Afectats Hipoteca (PAH) (22/05/2012)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada