Pàgines

dimecres, 6 de juny del 2012

REVOLUCIÓ

La comunitat educativa està revolucionada. Cada dijous, la consellera Irene Rigau, ens obsequia amb noves retallades. Els pressuposts públics estan sota mínims i els pocs que hi han, s'utilitzen per altres prioritats.
Els ciutadans paguem uns impostos que han de garantir els nostres serveis bàsics. Quins son:
-educació.
-sanitat.
-serveis socials.
-cultura.
Actualment, sota la paraula"crisi" serveix tot. Degut a la "crisi", l'educació pública catalana està baixant la seva qualitat cada cop que la consellera obra la boca.
Un país que no inverteix amb educació és un país sense futur.
A Catalunya ens ha costat molts anys i molts esforços, arribar a la qualitat dels nostres serveis bàsics.
Durant molt de temps hem sigut una referència, tan a l'estat espanyol com a la resta de països d'Europa.
Els catalans ens hem tingut que sentir que som uns garrepes, insolidaris, egoistes, i molts mots més pejoratius, tan pel nostre idioma com per la nostra cultura. Molts cops ens hem sentit gairebé obligats a disculpar-nos per ser catalans.
Cal defensar els recursos per donar a l'ensenyament públic català el que es mereix. No podem pensar tan sols en el present, cal invertir en futur, i el futur és l'educació dels nostres nens i dels nostres joves.
L'actual política de la Generalitat està apostant per l'ensenyament concertat i privat, tal com ho estan demostrant amb les retallades, sobre tot a les escoles i instituts que més ho necessiten.
Aquí, a Les Franqueses encara podem estar contents de que tenim uns centres educatius de molta qualitat, gràcies a la bona voluntat dels mestres i professors i a l'empenta de les AMPA.
Però, senyores i senyors, ens estem cremant, els treballadors de l'educació estan esgotats de tantes reivindicacions que no donen cap fruit i les AMPA, cada cop som minoria a les escoles, ja que les famílies prou feina tenen molts a arribar a de mes i a trobar una feina, ja que cada cop hi ha més gent a l'atur.
Cal que s'arribi a un 6 % dels pressupostos de la Generalitat destinats a l'educació, ara estem en un 3 % i anem baixant, i pel proper curs, serà terrible ja que molts projectes que s'havien endegat a moltes escoles i instituts, no es podran portar a terme.
L'ensenyament públic català està a la UCI i amb respiració assistida. De nosaltres depèn que revifi i es salvi o sucumbeixi degut a la corrupció i a l'egoisme polític.


DEFENSEM L'ENSENYAMENT PÚBLIC CATALÀ.


EL GROC ÉS EL NOSTRE COLOR









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada